A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Створення Центру надання адміністративних послуг виходить на фінішну пряму

Дата: 28.01.2019 11:04
Кількість переглядів: 791

Фото без описуПротягом останніх декількох місяців у нашій громаді в тісній співпраці колективу селищної ради, депутатського корпусу громади та громадкості триває процес створення сучасного Центру надання адміністративних послуг. Центру за Європейськими стандартами, який дасть змогу мешканцям громади та району отримати доступ до понад 150 видів адміністративних послуг.

Приємно відзначити, що надійним партнером у реалізації даної їдеї є Програма «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським союзом та його країнами-членами Данією, Єстонією, Німеччиною, Польщею та Щвецією.За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» Центр нашої громади буде оснащено новими меблями та сучасною комп’ютерною технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням. Важливою є інституційна підтримка громаді: навчання персоналу відділу «Центру надання адміністративних послуг» відповідно до сучасних європейських підходів та практик, підвищення його кваліфікації, налагодження ефективної системи надання адміністративних послуг населенню. Наразі, відповідно до вимог Бренд – Буку Програми «U-LEAD з Європою», завершено реконструкцію інтер’єру приміщення Центру.

Сподіваємось, що відкриття нового Центру надання послуг у нашій громаді стане кроком до сучасного та якісного формату надання адміністративних послуг, а кожен відвідувач Центру відчуватиме себе комфортно та затишно, отримуючи якісні послуги.  

Нагадаємо, що Попільнянська ОТГ у минулому році брала участь у Фазі впровадження Програми «U-LEAD з Європою» ( Раунді1) та серед 150 громад нашої держави була відібрана для створення Європейського Центру надання адміністративних послуг.

Виконавчий комітет Попільнянської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь