A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2018 році

Дата: 26.03.2019 10:59
Кількість переглядів: 533

Фото без описуПопільнянська ДПІ запрошує громадян до декларування доходів, отриманих  у 2018 році

Попільнянська ДПІ Бердичівського управління ГУ ДФС у Житомирській області нагадує, що триває кампанія декларування доходів, отриманих фізичними особами – платниками податків протягом 2018 року, під час якої певні категорії фізичних осіб зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан і доходи (далі – Декларація) за 2018 рік та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) і військового збору.

Так, громадяни зобов’язані включити суму отриманих протягом 2018 року доходів до загального річного оподатковуваного доходу та подати до  01 травня 2019 року річну податкову Декларацію за наслідками звітного 2018 року, а також нарахувати і сплатити до 01 серпня 2019 року ПДФО та військовий збір з таких доходів. 

Декларація подається за вибором платника податків до органу ДФС  в один із таких способів:

  • особисто платником податків або уповноваженою на це особою;
  • надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання;
  • засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного документообігу та електронного цифрового підпису не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає граничний строк подання.

Інформацію щодо порядку підготовки та подання податкової звітності в електронному вигляді, яка надсилається засобами телекомунікаційного зв’язку, розміщено на офіційному суб сайті ГУ ДФС у Житомирській області: www.zt.sfs.gov.ua

 

                            До уваги платників податків!

Сеанс телефонного зв’язку « гаряча лінія» у квітні 2019 року

2 квітня 2019 року з 11.00 до 13.00 буде проведено сеанс телефонного зв’язку  «гаряча лінія» з заступником начальника Попільнянської ДПІ Шайдюк Галиною Іванівною  на тему «Кампанія декларування доходів громадян отриманих у 2018 році. Випадки отриманих доходів, за яких платник податків повинен подати декларацію. Строки подачі декларацій».

Телефонувати: 2-53-49

09 квітня 2019 року з 11.00 до 13.00 буде проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з начальником Попільнянської ДПІ Заволокою Тетяною Василівною  на тему «Кампанія декларування доходів громадян отриманих у 2018 році. Випадки отриманих доходів, за яких платник податків повинен подати декларацію. Строки подачі декларацій».

Телефонувати:2-53-49             

  16 квітня 2019 року з 11.00 до 13.00 буде проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з заступником начальника Попільнянської ДПІ Шайдюк Галиною Іванівною  на тему «Кампанія декларування доходів громадян отриманих у 2018 році. Випадки отриманих доходів, за яких платник податків повинен подати декларацію. Строки подачі декларацій».

Телефонувати:2-53-49                                                                                                                                                                                                                                                                                    

23 квітня 2019 року з 11.00 до 13.00 буде проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з начальником Попільнянської ДПІ Заволокою Тетяною Василівною  на тему «Кампанія декларування доходів громадян отриманих у 2018 році. Випадки отриманих доходів, за яких платник податків повинен подати декларацію. Строки подачі декларацій».

Телефонувати: 2-53-49                                      

Щодо оподаткування доходу від продажу корпоративних прав


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь