A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Вогонь все випалює на своєму шляху

Дата: 10.04.2019 13:08
Кількість переглядів: 666

Фото без опису    На сьогоднішній день території Попільнянського району сталось 36 пожеж. Під час пожеж громадян району завдано прямих збитків на суму 840 тисяч гривень.

    Тільки за минулий тиждень 1 квітня по 8 квітня на території нашого району сталось 16 пожеж, 13 з яких стались з причини : необережне поводження з вогнем, 1 пожежа сталась з причини: коротке замкнення електропроводів, та 2 пожежі стались з причини: дитячі пустощі з вогнем.

01.04.2010 року сталась пожежа в с Єрчики під час пожежі знищено 2 тони соломи. Причина пожежі: дитячі пустощі з вогнем.

02.04.2018 року сталась пожежа в смт Корнин під час пожежі вогнем пошкоджено допоміжну будівлю житлового сектору. Причина пожежі: необережне поводження з відкритим вогнем.

02.04.2018 року сталась пожежа в с.Миролюбівка під час пожежі вогнем пошкоджено допоміжну будівлю житлового сектору. Причина пожежі: необережне поводження з відкритим вогнем.

04.04.2018 року сталась пожежа в с.Криве під час пожежі вогнем пошкоджено житловий будинок. Причина пожежі: необережне поводження з відкритим вогнем.

04.04.2018 року сталась пожежа в с.Криве під час пожежі вогнем пошкоджено житловий будинок. Причина пожежі: необережне поводження з відкритим вогнем.

04.04.2018 року сталась пожежа в с.Строків під час пожежі вогнем пошкоджено житловий будинок. Порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

05.04.2018 року сталась пожежа в с.Андрушки під час пожежі вогнем пошкоджено допоміжну будівлю житлового сектору. Причина пожежі: необережне поводження з відкритим вогнем.

06.04.2018 року сталась пожежа в смт.Попільня під час пожежі вогнем пошкоджено допоміжну будівлю житлового сектору. Причина пожежі: необережне поводження з відкритим вогнем.

06.04.2018 року сталась пожежа в с. Квітневе під час пожежі вогнем пошкоджено допоміжну будівлю житлового сектору. Причина пожежі: коротке замикання електропроводів.

06.04.2018 року сталась пожежа в с. Квітневе під час пожежі вогнем пошкоджено допоміжну будівлю житлового сектору. Причина пожежі: дитячі пустощі з вогнем.

06.04.2018 року сталась пожежа в с. Новоселиця під час пожежі вогнем пошкоджено допоміжну будівлю житлового сектору. Причина пожежі: необережне поводження з відкритим вогнем.

    Майже в усіх населених пунктах Попільнянського району відбувались випадки горіння сухої рослинності. Рятувальники району проводили ліквідацію  горіння сухих рослинних залишків в селах Маркова Волиця, Миролюбівка, Липки, Єрчики, Криве, Лучин, Новоселиця, Романівка, Квітневе, Андрушки, Попільня,  селищах Корнин та  Попільня. Завдяки оперативним діям підрозділів ДСНС та жителям сіл  вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташовані об’єкти.

    Тому, шановні громадяни! Рятувальники Попільнянського району вкотре закликають вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. В першу чергу, не випалюйте залишки на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем.

    В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!

 

Начальник Попільнянського районного сектору

Управління ДСНС у Житомирській області  А.Ю. Чумак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь