Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про формування складу громадської ради при виконавчому комітету Попільнянської селищної ради та її кількісний склад

Дата: 06.08.2019 15:30
Кількість переглядів: 700

Фото без описуУстановчі збори з формування складу громадської ради при виконавчому комітеті Попільнянської селищної ради відбудуться «01» жовтня 2019 року у великому залі засідань адміністративного будинку (смт Попільня вул. Богдана Хмельницького, буд. 7, ІІ поверх). Початок зборів о 10:00 год.

Склад ініціативної групи для формування складу громадської ради при виконавчому комітеті Попільнянської селищної ради:

П.І.Б.

Назва організації або органу виконавчої влади, яку представляє

1

Середа Тетяна Петрівна

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів

2

Прищепа Анатолій Васильович

Головний спеціаліст з питань оборони та мобілізаційної роботи

3

Каранюк Олена Василівна

Головний спеціаліст відділу «Центр надання адміністративних послуг»

4

Іваненко Сергій Юрійович

В.о. старости села Строків

5

Абайханов Олег Абрекович

Представник Попільнянської спілки воїнів – учасників антитерористичних операцій 

6

Бірюлін Роман Юрійович

Представник організації роботодавців Попільнянського району

7

Гриценко Володимир Степанович

Представник Попільнянської районної спілки ветеранів афганської війни

8

Мирка Катерина Андріївна

Представник громадської організації «Рідна Новоселиця»

 

Громадська рада при виконавчому комітеті Попільнянської селищної ради є тимчасовим консультативно-дорадчим органом, що утворюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 для сприяння участі громадськості у вирішенні питань місцевого значення, налагодження ефективної взаємодії громадськості та виконавчих органів ради, врахування громадської думки, координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю, під час здійснення виконавчим комітетом Попільнянської селищної ради функцій і повноважень у межах Конституції та законів України.

Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад громадської ради буде визначено установчими зборами на строк у два роки та  не  може  становити  більш ніж 10 осіб.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, засобів масової інформації (далі - інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку та здійснюють свою діяльність на території Попільнянської селищної об’єднаної територіальної громади. До складу громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Членство в громадській раді є індивідуальним.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

  1. Рішення керівника ІГС про делегування представника для участі в установчих зборах.
  2. Заява делегованого представника ІГС з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана ним особисто.
  3. Біографічна довідка делегованого представника ІГС (за наявності).
  4. Копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) ІГС щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку.
  5. Відомості про результати діяльності ІГС (за наявності) протягом шести місяців до дати оприлюднення виконавчим комітетом Попільнянської селищної ради повідомлення про формування складу громадської ради.
  6. Відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти ІГС, номер контактного телефону.
  7. Мотиваційний лист делегованого представника ІГС, в якому наводяться мотиви бути обраним до складу громадської ради та бачення щодо роботи у такій раді.
  8. Фото делегованого представника ІГС, а також посилання на офіційний веб-сайт ІГС, сторінки у соціальних мережах (за наявності).

 

Зразок заяви для участі в установчих зборах розміщено на офіційному веб-сайті Попільнянської селищної об’єднаної територіальної громади у розділі «Громадська рада».

Документи приймаються ініціативною групою до «30» серпня 2019 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: смт Попільня, вул. Богдана Хмельницького, буд. 7, каб. № 201 (ІІ поверх) з 08.00 до 17.00.

Телефон для довідок: (04137) 2-51-87.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь