A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Служба 101 повідомляє:

Дата: 04.09.2019 11:44
Кількість переглядів: 763

Фото без опису        Станом на 2 вересня 2019 року на території Попільнянського району сталось 74  пожежі, під час пожеж загинув 1 житель нашого району ( смт.Попільня).

          Ситуація з виникненням пожеж на території Попільнянського району залишається напруженою, громадяни району продовжують ігнорувати заклики та застереження, щодо небезпеки від вогню і цим ставлять під загрозу власне життя та майно. Тільки за серпень місяць а території району зареєстровано  20 пожеж, а саме 12 пожеж виникли на відкритій території  населених пунктах: с.Почуйки (2), с.Квітневе, смт.Корнин, с.Єрчики (2), с.Андрушки, с.Голуб»ятин (3), с.Красногірка, с.Сущанка. Також під час пожеж вогнем пошкоджено 4 житлові будинки та  господарчі споруди в населених пунктах: с.Мохначка, смт.Попільня (2) , с.Паволоч, смт.Корнин, с.Миролюбівка, смт. Корнин.  В смт. Попільня сталась пожежа де вогнем було пошкоджено автомобіль жителя м. Андрушівка.

       Вересень місяць також розпочався з повідомлень про пожежу так 1.09.2019 року сталась пожежа в житловому будинку жительки с.Лисівка вогнем пошкоджено кімнати та майно, також надійшло повідомлення з с.Василівка де рятувальники ліквідовували пожежу на відкритій території, трішки перепочив надійшло повідомлення з с.Харліївка де сталась пожежа в господарчій будівлі і це тільки статистика одного дня.

        Основною причиною пожеж є  : необережне поводження з вогнем громадян, також зафіксовані пожежі з причини коротке замкнення електропроводів.      

         Як позує статистика , громадяни, ігноруючи всі заклики рятувальників продовжують активно спалювати сухостій, сміття. Такі, на думку людей, зовсім незначні вогнища, як купка сміття чи листя, насправді можуть стати причиною масштабної пожежі та залишити громадян без власної домівки.

Шановні жителі Попільнянського району !

           Провокуючи пожежі на відкритих територіях, ви, в першу чергу, шкодите самі собі! Адже такі дії є небезпечними не лише для довкілля, але й призводять до значних матеріальних збитків — вогонь вмить може перекинутися на ваш будинок, літню кухню, сарай. Закликаємо вас не випалювати стерню на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидати недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем. В разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером 101.

 

 

Начальник Попільнянського районного сектору

Управління ДСНС у Житомирській області                                          Андрій ЧУМАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь