A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Служба 101 повідомляє:

Дата: 12.09.2019 15:43
Кількість переглядів: 530

             Ситуація з виникненням пожеж на території Попільнянського району залишається напруженою, громадяни району продовжують ігнорувати заклики та застереження, щодо небезпеки від вогню і цим ставлять під загрозу власне життя та майно. Основною причиною пожеж є необережне поводження громадян з відкритим вогнем.

        5 вересня надійшло повідомлення про пожежу в с.Квітневе. Під час пожежі вогнем знищено деревяний житловий будинок. Причина пожежі порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

         5 вересня надійшло повідомлення від водія,  що на відкритій території в с.Квітневе горить суха трава є загроза розповсюдження вогню на соєве та кукурудзяне поле.

         7 вересня  надійшло повідомлення жительки с.Ходорків,  що на відкритій території  горить суха трава є загроза розповсюдження вогню.

          8 вересня  надійшло повідомлення про пожежу в с.Андрушки. Під час пожежі вогнем знищено деревяну допоміжну будівлю.

         8 вересня надійшло два повідомлення з смт.Корнин про горіння трави на відкритій території, рятувальникам також потрібно було ліквідовувати горіння.

         9 вересня  надійшло повідомлення жителя смт.Корнин,  що на відкритій території  горить суха трава є загроза розповсюдження вогню. Завдяки вчасним діям було врятовано трактор та два легкові автомобілі громадян.

         9 вересня  надійшло повідомлення про пожежу в с.Липки. Під час пожежі вогнем знищено пустуючи  будівлю, яка не використовується за призначенням.

         9 вересня  надійшло повідомлення жительки с.Попільня,  що на відкритій території горить суха трава є загроза розповсюдження вогню, завдяки вчасним діям рятувальників було врятовано три житлові будинки від вогню.

        9 вересня  надійшло повідомлення жительки с.Ходорків,  що на відкритій території в с.Ходорків горить суха трава є загроза розповсюдження вогню.

        9 вересня  надійшло повідомлення про пожежу в с.Кам»янка. Під час пожежі вогнем знищено дерев’яну допоміжну будівлю, врятовано будівлі поруч.

       10 вересня надійшло повідомлення про пожежу в с.Попільня. Під час пожежі вогнем знищено стіг сіна, врятовано інші будівлі.   

        Закликаємо вас не випалювати стерню на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями та у вітряну погоду, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем. В разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером 101.

 

 

Головний інспектор  Попільнянського районного сектору

Управління ДСНС у Житомирській області                                      Юрій  ТАТАРЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь