A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Сертифікація персоналу у ТОВ «Інститут муніципального менеджменту»

Дата: 30.01.2020 13:20
Кількість переглядів: 564

Законом України «Про житлово-комунальні послуги» визначено, що з 01.01.2019 року кожен управитель – юридична особа  зобов’язаний  мати у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним  вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)», а управитель – фізична особа – підприємець зобов’язаний самостійно  пройти професійну атестацію або мати у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

Асоціація управителів житла є ініціатором створення та співзасновником ТОВ «Інститут Муніципального Менеджменту» (ІММ), де пройшли курси підвищення кваліфікації близько 3000 фахівців сфери управління багатоквартирними будинками.

Інформуємо Вас, що Інститутом муніципального менеджменту успішно пройдено процес акредитації в Національному агентстві акредитації України та отримано Атестат про акредитацію, який надає право Органу з сертифікації персоналу ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» здійснювати професійну атестацію фахівців на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» та видавати відповідні кваліфікаційні сертифікати.

Сьогодні Інститут  муніципального менеджменту активно проводить професійну атестацію на відповідність вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» у різних містах України.

Крім цього, Асоціацією управителів житла укладено угоду з Інститутом інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури, згідно якої проводиться навчання з підвищення кваліфікації за професією «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків).

Більш детальну інформацію про умови проходження професійної атестації, вартість, дати проведення іспитів можна дізнатися за телефонами: (044) 221-45-06; (093)392-16-22.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь