A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

До уваги платників податків!

Дата: 01.04.2020 14:05
Кількість переглядів: 496

Фото без описуБердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» забезпечується цілодобове надання спектру безкоштовних електронних послуг без відвідування центрів обслуговування платників, забезпечується можливість отримування в режимі реального часу доступ до інформації з реєстрів та електронних систем.

Для допомоги платникам податків Державна податкова служба розпочала серію відеоуроків, в яких роз’яснюватимуться правила користування електронними сервісами.

На сьогодні підготовлено перший відеоурок, який розміщено на вебпорталі ДПС в рубриці «Головна > Медіа-центрНовини > ДПС розпочинає серію відеоуроків про те, як користуватися Е-сервісами (посилання: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/412310.html) та у розділі «Новини» відкритої частини Електронного кабінету.

Для інформування платників у відповідному розділі Електронного кабінету розміщуються інформаційні повідомлення стосовно максимального використання дистанційного формату спілкування з контролюючими органами.

           Також повідомляємо, що документи, які надсилаються контролюючим органам платниками податків повинні мати  письмову форму або електронну форму.

           Електронний документ має містити дані - інформацію, яка подана у формі, придатній для її оброблення електронними засобами. Листування платників податків з податковою службою може здійснюватися в електронній формі, але з дотриманням вимог закону щодо електронного документообігу та електронного цифрового підпису, тобто Закону України "Про електронні документи та електронний документообіг", відповідно до якого електронний документ - документ, інформація в якому зафіксована у вигляді електронних даних, включаючи обов'язкові реквізити документа. Електронний підпис є обов'язковим реквізитом електронного документа, який використовується для ідентифікації автора та/або підписувача електронного документа іншими суб'єктами електронного документообігу. Накладанням електронного підпису завершується створення електронного документа.

            

                          Бердичівське управління  ГУ ДПС у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь