Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Протокол №5 позачергового засідання Попільнянської селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 14.04.2020 16:14
Кількість переглядів: 554

смт Попільня                                                                                             14 квітня 2020 року

 

Всього членів комісії –   33   чоловік;

Присутні на засіданні комісії –  24  чоловік;

  1. Слухали : Про порядок денний чергового засідання комісії  з  питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Доповідач: Можарівський О.О. – голова комісії вніс пропозицію включити до порядку денного наступні питання:

  1. Про заходи щодо попередження надзвичайних подій та проведення масово-розяснювальної роботи серед населення з дотримання вимог правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування на них людей.       

  Інформує : Чумак А.Ю.- начальник Попільнянського районного сектору УДСНС України в  Житомирській області.

  1. Про заходи щодо підготовки населених пунктів та об’єктів селищної ради  до функціонування під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду  2020 року

   Інформує : Прищепа А.В.- головний спеціаліст з питань оборони та мобілізаційної  роботи.

  1. Про запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19» спричиненої коронавірусом SARS-Co-2.

 Інформує : Прищепа А.В.- головний спеціаліст з питань оборони та мобілізаційної роботи.

  1. Про заходи щодо вирішення питань підвозу пацієнтів з нирковою недостатністю до відділень гемодіалізу.

   Інформує : Венгер С.І.- головний лікар Попільнянського центру ПМСД

 

Голова комісії Можарівський О.О. – поставив на голосування порядок денний

                                                За –    24    чоловік;

                                                Проти –    0   немає ;

                                               Утрималось –  0 немає       .

Порядок денний прийнятий.

  

СЛУХАЛИ : 

     ДОПОВІДАЧ :    начальник  Попільнянського районного сектору УДСНС України в Житомирській області Чумак А.Ю. проінформував про заходи щодо попередження надзвичайних подій, правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій,загибелі та травмування на них людей

 ВИСТУПИЛИ :   головний спеціаліст з питань оборони та мобілізаційної роботи, секретар комісії Прищепа А.В.

                                                          

ВИРІШИЛИ :прийняти рішення селищної комісії, з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених в ході обговорення (одноголосно) :

 

РІШЕННЯ по першому питанню :

  1. Затвердити План заходів щодо попередження надзвичайних подій, правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування на них людей.
  1. В.о. старостів населених пунктів - в спілкуванні з населенням, на підпорядкованих територіях, продовжити роз’яснювальну профілактичну роботу по дотриманню правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, особливу увагу звертати на громадян які ведуть антигромадський спосіб життя, сім'ї, які потрапили в складні життєві умови.

                                                              Термін : постійно

  1. Головному спеціалісту з питань оборони та мобілізаційної роботи Прищепі А.В. – про виконання заходів, передбачених Планом та протокольним рішенням, проінформувати Попільнянський районний сектор УДСНС України в Житомирській області    

                                                              Термін : до 1 червня 2020 року

  1. СЛУХАЛИ :

     ДОПОВІДАЧ : головний спеціаліст з питань оборони та мобілізаційної роботи Прищепа А.В., доповів про розроблені заходи щодо підготовки населених пунктів та об’єктів селищної ради  до функціонування під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду  2020 року.

 

ВИСТУПИЛИ : начальник  Попільнянського районного сектору УДСНС України в Житомирській області Чумак А.Ю. по питанню заходів щодо підготовки населених пунктів та об’єктів селищної ради  до функціонування під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду  2020року

 директор КП «Гарант» Гуменюк О.Л.- про стан протипожежних гідрантів на території смт Попільня, плани по приведенню непрацюючих гідрантів у належний стан

 

     ВИРІШИЛИ :    прийняти рішення селищної комісії, з урахуванням пропозицій та   

     зауважень, внесених в ході обговорення (одноголосно) :

 

РІШЕННЯ по другому питанню :

  1.  Затвердити План заходів щодо підготовки населених пунктів та об’єктів селищної ради  до функціонування під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду  2020 року.
  2. Директору КП «Гарант», вирішити питання щодо приведення непрацюючих пожежних гідрантів у належний стан.
  3. Головному спеціалісту з питань оборони та мобілізаційної роботи Прищепі А.В. – про виконання заходів, передбачених Планом та протокольним рішенням, проінформувати Попільнянський районний сектор УДСНС України в Житомирській області    до 01.09.2020 року.
  4. СЛУХАЛИ :

ДОПОВІДАЧ : головний спеціаліст з питань оборони та мобілізаційної роботи Прищепа А.В., доповів про зміни що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 02 квітня 2020 р. № 255 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19» спричиненої коронавірусом SARS-Co-2.

 

          ВИСТУПИЛИ :   перший заступник селищного голови, заступник голови комісії Пінцов О.М., головний лікар КНП «Попільнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Венгер С.І.

 

ВИРІШИЛИ :    прийняти рішення селищної комісії, з урахуванням пропозицій та   

     зауважень, внесених в ході обговорення (одноголосно) :

 

РІШЕННЯ по третьому питанню :

  1. Виконавчим органам селищної ради встановити жорсткий контроль за дотриманням  вимог постанови Кабінету Міністрів України від 02.04.2020 р. № 255.Про виявлені порушення інформувати відділ поліції.
  2. Виконавчим органам селищної ради – проводити санітарну обробку автодоріг із залученням відповідної спеціалізованої техніки без додавання хімічних речовин.
  3. Виконавчим органам селищної ради  провести роз’яснювальну роботу з керівниками релігійних організацій щодо обмеження кількості учасників богослужінь на Великодні свята.
  4. Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанов Кабінету

Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», від 02.04.2020 р. № 255 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211», з урахуванням рішень Державної комісії з питань техногенно-

екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та розпорядження голови облдержадміністрації від 19.03.2020 р. № 195 « Про встановлення режиму надзвичайної ситуації на території Житомирської області», у зв’язку з посиленням заходів безпеки та з метою запобігання коронавірусу на території громади закрити кладовища для відвідування на період Великодніх свят та поминальних днів.

  1. Заступнику селищного голови Пінцову О.М. – забезпечити постійне інформування населення щодо протиепідемічних заходів, які вживаються на території громади.

                                                         Термін : на період дії обмежувальних заходів

  1. СЛУХАЛИ :

          ДОПОВІДАЧ : головний лікар КНП «Попільнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Венгер С.І. проінформувала про необхідність вирішення питання щодо підвозу пацієнтів з нирковою недостатністю до відділення гемодіалізу                             

              ВИСТУПИЛИ : голова селищної ради, голова комісії Можарівський О.О.

 

              ВИРІШИЛИ :прийняти рішення селищної комісії, з урахуванням пропозицій та  зауважень, внесених в ході обговорення (одноголосно) :

 

РІШЕННЯ по четвертому питанню :

  1.  На виконання доручення голови Житомирської облдержадміністрації, в зв’язку з введеними карантинними обмеженнями, надати матеріальну допомогу жителям громади, хворим на ниркову недостатність , для забезпечення проходження процедури гемодіалізу.

 

                                                        Термін : протягом дії карантину.

 

ПЛАН заходів щодо підготовки населених пунктів та об'єктів  громади до функціонування під час літнього пожежонебезпечного періоду 2020 року

 

ПЛАН заходів щодо попередження надзвичайних подій та проведення масово- роз’яснювальної роботи серед населення з дотримання вимог правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь