A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Запущено Віртуальну платформу емоційної підтримки Моніторингового центру Київської міської державної адміністрації з протидії COVID-19

Дата: 12.05.2020 15:23
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

Як показав досвід Китаю, під час довгострокової дії вимушених обмежень, спричинених пандемією коронавірусу, різко погіршується психологічний стан людей, що призводить до значного збільшення кількості розлучень, нервових зривів тощо.

Всесвітня Організація Охорони Здоров’я також публічно попередила про можливі серйозні зміни психологічного здоров’я людей на всій планеті.

Зважаючи на це, Київська влада діє на упередження, запустивши Віртуальну платформу емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 (https://moncenter.eduhub.in.ua), яка розташована на порталі Освітнього Хабу міста Києва (https://eduhub.in.ua).

На прес-брифінгу мер Києва Віталій Кличко повідомив: «Тепер кожен мешканець міста Києва має можливість щоденно і абсолютно безкоштовно:

  • отримувати індивідуальні онлайн консультації від висококваліфікованих психологів-тренерів з емоційного інтелекту та кар’єрного консультування Освітнього Хабу міста Києва,
  • брати участь у освітньому марафоні «#навчайся вдома» та навчатись м’яким навичкам, які потрібні кожному, незважаючи на вік та професію, а також англійський мові,
  • займатись спортивними тренуваннями онлайн,
  • «відвідувати» найкращі вистави та музеї Києва, України та світу
  • брати участь у цікавих челенджах,

 

А найпопулярнішою послугою на платформі став Дитячий садок онлайн (https://eduhub.in.ua/courses/dityachiy-sadok-online), який вже «відвідало» понад 100 тисяч дітей з усієї Україна та навіть із США, Канади та країн ЄС. Про цю подію написали не тільки українські, а й провідні світові ЗМІ, як «The New York Times», «Reuters» тощо. Свої заняття для діток присилають вихователі дитячих садків та публічні люди, а в соціальних мережах започатковано челендж «#вдячнібатьки», де тати та мами викладають фото та відео того, як їх діти навчаються онлайн у нашому дитячому садочку.

Таким чином, даний проєкт надає можливість людям безкоштовно отримувати: позитивні емоції, психологічну підтримку, консультації для тих, хто втратив або хоче змінити роботу та корисні знання під час вимушеного перебування на карантині. В цьому і полягає місія Віртуальної платформи емоційної підтримки КМДА з протидії COVID-19.

         «Ми активно працюємо над тим, щоб кияни могли отримувати якомога більше позитивних емоцій в цей складний період, тому постійно будемо додавати нові послуги до Віртуальної платформи емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 і запрошуємо всіх небайдужих бізнесменів, волонтерів, меценатів, активних мешканців Києва приєднатись до цієї ініціативи та запропонувати власні послуги, якими зможуть безоплатно скористатись всі кияни» - підкреслила Директорка Освітнього Хабу міста Києва Марія Богуслав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь