A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Фінансова допомога на створення робочих місць

Дата: 29.07.2021 15:25
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 471 затверджено План заходів щодо реалізації державної політики у сфері зайнятості населення та стимулювання створення робочих місць на період до 2022 року.

Відповідно до Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік, затвердженої рішенням Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 15 (зі змінами), визначено порядок надання фінансової допомоги на створення робочих місць з метою мінімізації та подолання негативних наслідків на ринку праці,зумовлених необхідністю запровадження карантинних заходів для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Фінансова допомога надається для закупівлі обладнання та матеріалів для організації підприємницької діяльності, передбачених бізнес-планом, за рішенням конкурсної комісії з відбору бізнес-планів.

 Фінансова допомога надається:

- для осіб з числа безробітних, зареєстрованих у Державній службі зайнятості, після державної реєстрації юридичної особи чи фізичної особи - підприємця протягом десяти робочих днів з дати отримання повідомлення про рішення щодо надання фінансової допомоги;

- для суб’єктів мікропідприємництва та малого підприємництва, які відповідають критеріям, встановленим частиною 3 статті 55 Господарського кодексу України, та працевлаштують не менш як двох осіб, строком не менше ніж на два роки за направленням базових центрів зайнятості.

Право на одержання фінансової допомоги мають суб’єкти підприємництва, які зареєстровані та здійснюють підприємницьку діяльність на території Житомирської області;

- не мають заборгованості перед державним і місцевими бюджетами зі сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів;

- реалізують або мають наміри реалізовувати бізнес – плани.

Фінансова допомога на реалізацію проектів відповідно до цього Порядку надається на конкурсних засадах (далі - конкурсний відбір) у межах асигнувань, передбачених у бюджетах на відповідний бюджетний рік.

Розмір фінансової допомоги не може перевищувати 40 розмірів прожиткового мінімуму для працездатної особи, встановленого на початок відповідного року, один раз у бюджетний рік.

Оплата витрат Отримувача фінансової допомоги на закупівлю обладнання та матеріалів, визначених проектом, для організації підприємницької діяльності, передбачених бізнес-планом, проводиться згідно з умовами трьохстороннього договору, укладеного між ним, головним розпорядником коштів місцевого бюджету та продавцем обладнання і матеріалів.

Термін повернення бюджетних коштів – щомісяця упродовж трьох років рівними частинами.

Для участі у конкурсному відборі претенденти для отримання фінансової допомоги звертаються до відповідних органів місцевого самоврядування (або до уповноважених ними органів або осіб) за місцем провадження господарської діяльності/реалізації проекту.

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою: вул. Б.Хмельницького, 7 каб. 213.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь