A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AgroExpo – 2021»

Дата: 21.09.2021 15:37
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

З 29 вересня по 02 жовтня 2021 року в м. Кропивницький  проходитиме Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AgroExpo – 2021» (далі – Виставка «AgroExpo»). 

Виставка «AgroExpo» має площу 125 тис. кв. м. та є найбільшою агропромисловою виставкою в Україні, входить в ТОП 10 найбільших аграрних виставок Європи. В її експозиціях представлені найновітніші зразки вітчизняної та зарубіжної техніки, обладнання для агропромислового комплексу, засоби захисту рослин, посівний матеріал, а також племінні породи тварин та птиці.

Головними тематичними розділами Виставки «AgroExpo» є тваринництво, рослинництво, транспорт і спецтехніка, тара і упаковка, будівництво та альтернативна енергетика в агропромисловому комплексі, екологія і переробка відходів, присадибне господарство, лісове господарство.

У рамках Виставки експонується широка номенклатура продукції відомих світових брендів машинобудування, таких як John Deere, Claas, Case, New Holland, Lemken, Fendt, Väderstad, Pöttinger, Horsch, Kuhn, JCB, Amazone, MaterMacc, Гомсельмаш, а також продукція, товари та послуги понад 500 провідних виробників України. На окремому полігоні загальною площею 70 тис. кв. м. проводяться демонстраційні покази сільськогосподарської техніки.

Традиційно під час Виставки «AgroExpo» проходитиме “Покровський ярмарок”, у рамках якого відвідувачі матимуть можливість ознайомитись з унікальними експозиціями громад Кіровоградщини, відвідати ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції та товарів декоративно-ужиткового мистецтва майстрів з усіх куточків України.

У 2020 році участь у Виставці «AgroExpo» взяли близько 450 компаній-експонентів та 500 учасників “Покровського ярмарку”.

З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Виставка «AgroExpo» буде проходити з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів.

Більш детальна інформація про Виставку «AgroExpo» розміщена на вебсайті: www.ukragroexpo.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь