Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Підписано розпорядження селищного голови "Про початок опалювального сезону 2021-2022 рр."

Дата: 08.10.2021 15:03
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

 

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,

«Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних  закладів та організації навчально-виховного процесу щодо забезпечення оптимального температурного режиму в лікувальних, дитячих дошкільних та загальноосвітніх закладах, згідно Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 (із змінами), Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 №620/378:

 

1. Розпочати опалювальний сезон за умови, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря  не перевищує  +8С, але не пізніше 15 жовтня 2021 року.

 

2. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій, на балансі яких знаходяться опалювальні котельні та теплові мережі, провести пуск котелень та випробування підключених об’єктів на тепловий ефект.

 

3. Попередити керівників бюджетних установ про необхідність економного витрачання бюджетних коштів на опалення та забезпечення дотримання температурних режимів відповідно до діючих санітарних норм.

 

4. Опалювальний період 2021-2022 року в житлових будинках (приміщеннях), що мають індивідуальне опалення з використанням  природного газу (електроенергії), та забезпечені лічильниками,  встановити з 16 жовтня 2021 року.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Суботенка Р.В.

 

 

Секретар ради

В.М. Ільїна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь