Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Про скликання позачергового засідання виконавчого комітету Попільнянської селищної ради

Дата: 21.10.2021 09:55
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

Керуючись статтями 42, 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділом V Регламенту роботи виконавчого комітету Попільнянської селищної ради VІІІ скликання, враховуючи протокол № 19 від 11.10.2021 року позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та протокол № 8 від 12.10.2021 року позачергового засідання Попільнянської селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо визнання ситуації, що склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021/2022 років, надзвичайною:

 

1. Скликати позачергове засідання виконавчого комітету 22.10.2021 р. о 10.00 годині в великій залі адмінприміщення.

 

2. Внести на розгляд виконавчого комітету наступні питання:

 

1) Про надання дозволу Тимченку О.В. на укладання та підписання договору дарування нерухомого майна, в якому зареєстровані неповнолітні діти.

 

2) Про затвердження висновку про підтвердження місця проживання малолітньої дитини Лисюк Д.О. для тимчасового виїзду за межі України.

 

3) Про надання дозволу Федоренко К.М. на укладання та підписання договору дарування нерухомого майна, в якому зареєстрована малолітня дитина.

 

4) Про надання дозволу Волобаєвій А.О. на укладання та підписання договору дарування нерухомого майна, в якому зареєстрована малолітня дитина.

 

 

5) Про надання дозволу Кибукевичу А.М. на укладання та підписання договору купівлі-продажу житлового будинку, в якому зареєстровані малолітні діти.

 

6) Про тимчасове влаштування малолітнього в будинок дитини.

 

7) Про затвердження висновку про доцільність призначення Петюх Л.О. опікуном.

 

8) Про надання дозволу Горішняку І.О. на укладання  та підписання договору купівлі - продажу нерухомого майна, в якому зареєстрована малолітня дитина.

 

9) Про скасування рішення виконавчого комітету  від 13.08.2021 № 126 «Про подання клопотання щодо представлення багатодітної матері до присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

 

10) Про клопотання щодо представлення багатодітної матері Бобіної Т.М. до присвоєння  почесного звання «Мати-героїня».

 

11) Про надання дозволу Грицаю М.І., старості Голуб’ятинського старостинського округу, на видалення зелених насаджень.

 

12) Про встановлення ТОВ «ТЕПЛОДАР-2014» тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії. 

  

13) Про надання дозволу Насаду Д.М.  на розташування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

  

14) Про затвердження персонального складу робочої групи для формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Попільнянської селищної територіальної громади.

 

3. З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-2019, в зв’язку із продовженням дії карантину до 31 грудня 2021 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої вірусом SARS-CoV-2» зі змінами, враховуючи протокол № 37 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12.10.2021 року щодо посилення контролю за дотриманням протиепідемічних норм на території Житомирської області, засідання виконавчого комітету провести з дотриманням карантинних вимог, виключно у складі членів виконавчого комітету та доповідачів, за відсутності запрошених, представників громадськості.

 

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Селищний голова                                                             

О.О. Можарівський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь