A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 17.11.2021 11:17
Кількість переглядів: 416

Фото без опису

Проект рішення виконавчого комітету «Про обмеження споживання та заборону реалізації слабоалкогольних та алкогольних напоїв на території Попільнянської селищної територіальної громади»

 

Проект рішення виконавчого комітету «Про обмеження споживання та заборону реалізації слабоалкогольних та алкогольних напоїв на території Попільнянської селищної територіальної громади» розроблено відділом капітального будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Попільнянської селищної ради.   Проектом регуляторного акта передбачається заборонити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктам господарювання, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і здійснюють торгівлю ними на території Попільнянської територіальної громади в період з 22:00 години вечора до 08:00 години ранку та у закладах ресторанного господарства в період з 00:00 години ночі до 08:00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята. Зазначений проект рішення був розроблений з метою попередження правопорушень, пов’язаних із зловживанням алкоголем, зниження рівня злочинності та збереження здоров’я громадян, враховуючи численні скарги мешканців громади.

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщено на офіційному сайті Попільнянської селищної ради https://popilnyanska-gromada.gov.ua/  у розділі “Регуляторна діяльність”.

Зауваження та пропозиції надаються до відділу капітального будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Попільнянської селищної ради за адресою: 13501, смт Попільня,                           вул. Б. Хмельницького, 7 ( каб. № 203), тел. (04137) 5-15-37, електронна адреса: popilnya-gkh@ukr.net.

Зауваження та пропозиції приймаються до 23 грудня 2021 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь