A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Увага! Набір на освітню програму Export Academy 2022

Дата: 08.12.2021 13:26
Кількість переглядів: 502

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» (далі - Установа) висловлює свою повагу та звертається з наступним.

З 18 листопада по 12 грудня 2021 року, Установа у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії проводять набір на освітню програму Export Academy 2022. З детальним описом Програми, умовами участі та термінами реалізації Ви можете ознайомитися за посиланням:

 

https://export.gov.ua/education/179-export_academy_2022

 

Export Academy 2022 - це навчальна програма для українських МСБ підприємств, які планують виходити на зовнішній ринок або бажають розширити експортну діяльність. За результатами навчання на програмі учасники створять детальний індивідуальний експортний план з виходу на міжнародні ринки для своєї компанії.

Програма передбачає:

 

• 2 формати участі: самостійний та з менторським супроводом

 

® 6 навчальних модулів

 

• теоретичні матеріали та 6 практичних воркшопів з тренерами Програми

 

• виконання практичного домашнього завдання

 

• сесії зворотного зв'язку від тренерів Програми за результатами виконання домашнього завдання

 

• доступ до закритого віртуального тренінгового центру, де проходить навчання учасників та розміщенні навчальні відео та матеріали, а також оцінюється прогрес

 

• нетворкінг для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів та створення партнерств для експорту;

 

До навчання запрошуються підприємства з числа малого та середнього бізнесу, менеджерів зовнішньоекономічної діяльності, керівників компаній, які вже мають досвід експорту або планують виходити на експорт у 2022 році з усіх галузей.

Навчання проходитиме з січня по червень 2022 року. Один модуль Програми вивчається впродовж одного місяця. Навчання на Програмі Export Academy 2022 відбуватиметься українською мовою, але учасникам необхідне знання англійської мови для виконання домашніх завдань. Учасник Програми повинен передбачити орієнтовно 5 годин 

на тиждень для проходження навчання та належного виконання домашніх завдань, а також участь у практичних семінарах в рамках Програми. По закінченню курсу учасники, які виконали всі завдання програми, отримають сертифікат міжнародного зразку від Інституту Маркетингу (Естонія).

Враховуючи вище сказане, звертаємось з проханням сприяти реалізації програми через розповсюдження інформації на доступних ресурсах та серед цільової аудиторії програми з метою залучення потенційних учасників та донесення інформації до представників бізнесових кіл (розміщення інформації на сайті, сторінці Фейсбук, розсипка по базі, запрошення представників бізнесу та інформування їх про реєстрацію на вище згадану Програму). Поновлюємо запевнення у високій повазі та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю.

Контактною особою від Установи для подальшої комунікації призначено Пащукова Сергія, провідного фахівця відділу експортної освіти.

Електронна адреса: spashchukov@epo.org.ua,

мобільний телефон: 066-423-53-23.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь