A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Про професійну реадаптацію учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб в Державному університеті «Житомирська політехніка»

Дата: 04.02.2022 15:24
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

У межах осіннього семестру проєкту «Норвегія – Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS) з професійної перепідготовки та соціальної адаптації ветеранів, військових, членів їхніх родин та сімей загиблих

Семестр стартував у вересні 2021 року та тривав три місяці. Навчання проходили у 22 містах України із залученням 19 університетів і 18 громадських організацій.

За результатами семестру 804 учасники (590 Захисників та 214 членів родин військових) отримали сертифікати про успішне завершення перепідготовки.

У 2022 році У Державному університеті « Житомирська політехніка» заплановано провести професійну реадаптацію учасників АТО/ООС та членів сімей (померлих) таких осіб за таким графіком:

Фото без опису

По закінченню курсу слухачі отримають навички з розробки бізнес- та/чи соціального проєкту (в т.ч. для подачі на отримання грантів), підвищать рівень знання з англійської мови. Отримають Диплом про участь в програмі «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)» від Міністерства Закордонних Справ Норвегії та Міністерства Оборони Норвегії; Сертифікат про завершення програми від Державного університету «Житомирська політехніка» (Україна) при підтримці Школи бізнесу НОРД Університету (Норвегія) за фінансової підтримки Міністерства Закордонних Справ Норвегії; Свідоцтво про підвищення кваліфікації від Державного університету «Житомирська політехніка» обсягом 500 год.

За додатковою інформацією звертатися до координатора освітніх програм Каленчук Людмили Вікторівни, електронна пошта lyudakalen@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь