Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Про скликання двадцять першої сесії Попільнянської селищної ради

Дата: 06.12.2022 15:30
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Відповідно ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.  10, 11, 21, 22 Регламенту роботи Попільнянської селищної ради VIII скликання, затвердженого рішенням ради від 22.12.2020 № 34 (зі змінами):

1. Скликати двадцять першу сесію Попільнянської селищної ради VIII  скликання 15 грудня 2022 року о 10.00 годині у великій залі адмінприміщення.

2. На розгляд Попільнянської селищної ради внести питання:

1) Про внесення змін до бюджету Попільнянської селищної територіальної громади на 2022 рік.

2) Про продовження дії Програми заходів національного спротиву Попільнянської селищної територіальної громади на 2023 рік.

3) Про продовження дії Програми соціально-економічного та культурного розвитку Попільнянської селищної територіальної громади на 2023 рік.

4) Про затвердження цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2023 рік.

5) Про продовження дії Програми благоустрою населених пунктів Попільнянської селищної територіальної громади на 2023 рік.

6) Про затвердження Програми розвитку комунального підприємства «Гарант» територіальної громади смт Попільня та забезпечення належного утримання майна комунальної власності на 2023-2025 роки.

7) Про затвердження Програми «Поховання невідомих та безрідних громадян по Попільнянській селищній територіальній громаді на 2022-2023 роки».

8) Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Попільнянська лікарня» Попільнянської селищної ради Житомирської області на 2023-2025 роки.

9) Про погодження тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Попільнянська лікарня» Попільнянської селищної ради.  

10) Про продовження терміну дії рішення ради від 17.12.2021 № 412 «Про затвердження розміру грошової вартості харчування в закладах дошкільної освіти».

11) Про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти, груп продовженого дня, класів із заочною формою навчання, закладів дошкільної освіти на  2022-2023 навчальний рік.

12) Про затвердження штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Попільнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Попільнянської селищної ради.

13) Про затвердження структури комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Попільнянської селищної ради».

14) Про затвердження структури виконавчих органів Попільнянської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

15) Про затвердження Завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Попільнянської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області

16) Про затвердження бюджету Попільнянської селищної територіальної громади на 2023 рік.

 

17) Про план роботи селищної ради на І півріччя 2023 року.

18) Про затвердження розпоряджень селищного голови.

19) Про надання дозволу на безоплатну передачу майна.

20) Про утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Попільнянська лікарня» Попільнянської селищної ради.

21) Про утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Попільнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Попільнянської селищної ради.

22) Про затвердження технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність.

23) Про затвердження технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (земельних часток (паїв)) з метою передачі у власність.

24) Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

25) Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в постійне користування.

26) Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність.

27) Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі в користування на умовах оренди. 

28) Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок.

29) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки (частки (паю)) в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність.

30) Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах (аукціонах) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

31) Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в користування на умовах оренди.

32) Про передачу земельної ділянки з комунальної власності в державну.

33) Про розмежування земельних ділянок за цільовим призначенням.

34) Про внесення змін до договорів оренди землі.

35) Про внесення змін до рішень ради.

36) Про затвердження переліку земельних ділянок, які пропонуються для продажу, продажу права оренди на земельних торгах на території Попільнянської територіальної громади.

37) Про затвердження Положення про громадські пасовища на території Попільнянської селищної територіальної громади.

38) Про розгляд звернень старост Попільнянської територіальної громади.

39) Про укладання договорів оренди землі

40) Про припинення договору оренди землі.

41) Про розгляд заяв.

3. У ході підготовки до двадцять першої сесії Попільнянської селищної ради восьмого скликання провести засідання постійних комісій згідно графіка.

4. З метою запобігання поширенню коронавірусу СОVID-2019, засідання ради провести з дотриманням відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

5. На пленарне засідання ради запросити депутатів Попільнянської селищної ради, Житомирської районної ради, Житомирської обласної ради, старост, начальників відділів селищної ради, керівників окремих підприємств, установ, організацій.

 

Селищний голова                                                         О.О. Можарівський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь