A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

«Твоє право знати. Твоє право обирати захист»

Дата: 23.12.2022 10:11
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

20.12.2022 року о 10.00 годині в приміщенні великої зали Попільнянської селищної ради, по реалізації  проекту ГО ЖІКЦ «Твоє право знати. Твоє право обирати захист»  відбулося навчання для жінок громади. 

Захід проведено громадською організацією «Жіночий інформаційно-консультативний центр» за підтримки та сприяння відділу культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров′я Попільнянської селищної ради, який спрямовано на запобігання гендерно зумовленого насильства. Учасниками навчання стали 112 жінок та дівчат різних вікових категорій, різного соціального статусу.  

Для учасників заходу проведено інформаційну  тематичну презентацію зі статистичними даними та відео контентом, навчання та анкетування з висвітлених питань превентивних заходів запобігання насильству щодо жінок, надання індивідуальної психосоціальної допомоги та соціального супроводу постраждалим жінкам від різних видів насильства.

В межах заходу  ГО ЖІКЦ «Твоє право знати. Твоє право обирати захист»  інформовано учасниць про превентивні заходи для жінок та дівчаток по запобіганню насильства щодо жінок, зокрема сексуального насильства, в умовах військового конфлікту, проведено навчання для жінок навичкам самодопомоги з подолання стресу та надано учасницям інформаційного заходу «пакети гідності» - набори для жіночої гігієни за фінансової підтримки Міжнародного Медичного Корпусу.

В Центрі психологічної підтримки ГО ЖІКЦ за адресою: м. Житомир, вул. С.Бандери, 2 здійснюється надання індивідуальної психосоціальної допомоги та соціального супроводу постраждалим жінкам від різних видів насильства та  надається первинна психологічна допомога за номером телефону - 067-457-38-38.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь