A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Благодійний проєкт "Важливий кожен"

Дата: 16.01.2023 11:50
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича та фонд «Чисті серцем» розпочали спільний благодійний проєкт «Важливий кожен», ціль якого — підтримати літніх людей у Житомирській області і передати комплексні продуктові набори. 

У рамках першої хвилі проєкту фонди «Чисті серцем» та BGV зібрали та передали територіальним громадам Житомирщини 20 тис. продуктових наборів для категорії населення віком 70+ — головний фокус на літніх людях, які проживають самі. До складу таких наборів входять рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль та соус. Усього біля 12 продуктових позицій.

«Ініціатива фондів BGV та «Чисті Серцем» відбувається за підтримки Міністерства закордонних справ України і дає можливість сьогодні підтримати наших земляків, які цього потребують. Особливо, це люди старшого віку.

«На жаль, ми не можемо вирішити всі проблеми літніх людей на фоні постійних обстрілів, проблем зі світлом, теплом. Але реалізовуючи ось такий благодійний проєкт, ми можемо допомогти людям зекономити певні кошти — особливо людям похилого віку, у яких мінімальні пенсії. 

Для того, щоб мати можливість масштабувати проєкт та допомогти якомога більшій кількості старших мешканців Житомирщини, ініціатори проєкту також оголошують про створення благодійної платформи «Важливий кожен» із закликом до регіонального бізнесу і всіх небайдужих громадян долучатися до збору коштів та товарів для формування більшої кількості продуктових наборів, які будуть передані людям літнього віку.

У рамках наступного етапу проєкту команда планує поставити ще одну партію наборів до Великодня. Наш амбітний великий план — 100 тисяч наборів для Житомирщини у рамках всієї ініціативи»,— наголосив Арсеній Пушкаренко, Народний депутат України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь