A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів

Дата: 01.03.2023 11:49
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Відділ капітального будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства Попільнянської селищної ради відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності», виносить на публічне обговорення:

Проєкт рішення ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Попільнянської територіальної громади» розроблено з метою врегулювання відносин, що виникають у сфері благоустрою населених пунктів, і створення сприятливого для життєдіяльності людини, довкілля, збереження і охорону навколишнього середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території населених пунктів громади.

Проєкт рішення виконавчого комітету ради «Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Попільнянської територіальної громади» розроблено з метою реалізації державної політики в сфері поводження з відходами, створення належних правових підстав та умов для затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів організації роботи виконавців таких послуг у сфері поводження з відходами; створення відповідних умов для забезпечення споживачів якісними послугами з організації збирання, вивезення твердих побутових відходів, що утворюються на території громади.

Проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них розміщено на офіційному сайті Попільнянської селищної ради https://popilnyanska-gromada.gov.ua/  у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань надаються до відділу капітального будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства за адресою: 13501, смт Попільня, вул. Б. Хмельницького, 7 (каб. №202), тел. (04137) 5-11-80, електронна адреса: popilnya-gkh@ukr.net та приймаються до 27 березня 2023 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді.


« ПОВЕРНУТИСЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь