Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Інформаційне повідомлення Попільнянської селищної ради про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами нежитлового приміщення

Дата: 13.06.2023 09:11
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Інформаційне повідомлення

Попільнянської селищної ради про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами нежитлового приміщення: групи нежитлових приміщень, загальною площею 871,7 кв.м, які розташовані за адресою: Житомирська обл., Житомирський район, с. Голубʼятин, вул. Першотравнева, 1

 

 І. Інформація про об’єкт приватизації:

Опис об’єкта приватизації комунальної власності:

            Група нежитлових приміщень, загальною площею 871,7 кв.м, які розташовані за адресою: Житомирська обл., Житомирський район, с. Голубʼятин, вул. Першотравнева, 1, є одноповерховими будівлями, побудовані у 1940 та 1970 роках.

реєстраційний номер об’єкта: 2683620918040, форма власності – комунальна, власник та  балансоутримувач – Попільнянська селищна територіальна громада в особі Попільнянської селищної ради Житомирського району Житомирської області, дата реєстрації права комунальної власності - 18.01.2023 р.

Опис об’єкта відповідно до технічного паспорта від 22.08.2022р., виготовленого ФОП Ткачук Т.Г. Група нежитлових приміщень у складі:

- нежитлова будівля загальною площею 777,3 кв.м: стіни – цегла, перекриття – деревяні балки, фундамент – бутобетон, підлога – дошки, покриття – азбесто-цементні хвилясті листи. Наявне опалення, електропостачання та освітлення.

- нежитлова будівля загальною площею 94,4 кв.м: стіни – цегла, перекриття – деревяні балки, фундамент – бутобетон, підлога – дошки, покриття – азбесто-цементні хвилясті листи. Наявне опалення, електропостачання та освітлення.

- допоміжні будівлі:

Погріб: стіни –бутовий камінь, перекриття – залізобетон монолітний, фундамент – бутобетон, підлога – бетон, покриття – азбесто-цементні хвилясті листи.

Котельня: стіни – цегла, перекриття – збірні залізобетонні плити, фундамент – бутобетон, підлога – дошки, покриття – азбесто-цементні хвилясті листи. Наявне газопостачання, електропостачання та освітлення.

Туалет: стіни – цегла, фундамент – бетон, підлога – дошка, покриття – азбесто-цементні хвилясті листи.

Туалет: стіни – цегла, перекриття – деревяні балки, фундамент – бетон, підлоги – бетон, покриття – азбесто-цементні хвилясті листи.

Криниця: стіни – бетонні кільця.

Група нежитлових приміщень загальною площею 871,7 кв.м в оренду не передано, жодні інші права третіх осіб на об’єкт, обмеження (обтяження) не зареєстровані.

Земельна ділянка під вказаним об’єктом малої приватизації орієнтовною площею 1,6 га.

Продаж об’єкту здійснюється без земельної ділянки.

Фотографічне зображення та план об’єкта додаються.

 

ІІ. Інформація про аукціон:

1. Спосіб проведення аукціону: Аукціон з умовами.

Дата проведення аукціону: 07.07.2023 р.

Після опублікування інформаційного повідомлення електронна торгова система автоматично встановлює для кожного електронного аукціону дату та час його проведення.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій, повторному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

 

          ІІІ. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

 

Приватизація групи нежитлових приміщень, загальною площею 871,7 кв.м, які розташовані за адресою: Житомирська обл., Житомирський район, с. Голубʼятин, вул. Першотравнева, 1, що знаходяться на балансі Попільнянської селищної ради (код за ЄДРПОУ 04347226), здійснюється відповідно до вимог  Законів України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння процесам релокації підприємств в умовах воєнного стану та економічного відновлення держави» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року №432 (зі змінами).

Покупець об’єкта приватизації повинен відповідати вимогам, передбаченим у статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

 

Стартова ціна об’єкта для:

- аукціону з умовами – 2 236 765 грн. 00 коп. (два мільйони двісті тридцять шість тисяч сімсот шістдесят п’ять гривень 00 копійок) без урахування ПДВ.

- аукціону із зниженням стартової ціни – 1 118 382,50 грн. (один мільйон сто вісімнадцять тисяч триста вісімдесят дві гривні 50 копійок) без урахування ПДВ.

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 1 118 382,50 грн. (один мільйон сто вісімнадцять тисяч триста вісімдесят дві гривні 50 копійок) без урахування ПДВ.

- повторного аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (у разі якщо аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій визнано таким, що не відбувся, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна») - 1 118 382,50 грн. (один мільйон сто вісімнадцять тисяч триста вісімдесят дві гривні 50 копійок) без урахування ПДВ.

Розмір гарантійного внеску для:

- аукціону з  умовами – 20% стартової ціни продажу об’єкта, а саме: 447 353,00 грн. (чотириста сорок сім тисяч триста п’ятдесят три гривні 00 копійок).

- аукціону із зниженням стартової ціни – 223 676,50 грн. (двісті двадцять три тисячі шістсот сімдесят шість гривні 50 копійок).

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 223 676,50 грн. (двісті двадцять три тисячі шістсот сімдесят шість гривні 50 копійок).

           
Розмір реєстраційного внеску: 1340,00 гривень.

Умови продажу об’єкта приватизації:

Покупець зобов’язаний:

  1. в місячний термін після укладення договору купівлі-продажу об’єкта приватизації звернутися до Попільнянської селищної ради в порядку, визначеному Земельним кодексом України, із заявою про укладення договору оренди земельної ділянки,
  2. сплатити вартість підготовки об’єкта приватизації до аукціону (виготовлення технічного паспорту, проведення незалежної оцінки майна) та організації аукціону на рахунок  органу приватизації, зазначений в договорі купівлі-продажу;
  3. сплатити винагороду оператора електронного майданчика згідно пункту 114 Порядку № 432 протягом трьох робочих днів з дня опублікування органом приватизації договору купівлі-продажу об’єкта приватизації в електронній торговій системі.

З моменту переходу права власності на об’єкт приватизації покупець, який придбав об’єкт малої приватизації, зобов’язаний виконати всі умови договору купівлі-продажу об’єкта приватизації, (у відповідності до ст.26 ЗУ «Про приватизацію державного і комунального майна»).

Відповідальність за недостовірність, неповноту поданих документів, а також обов’язок довести відсутність ознак, передбачених частиною 2 статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», покладається на покупця.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому через свій особистий кабінет, здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

Особи, які мають намір взяти участь в електронному аукціоні, сплачують реєстраційний та гарантійний внески на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь в електронному аукціоні.

Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до частини 7 статті 14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою КМУ від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

До заяви на участь у приватизації об’єкта малої приватизації подаються:

1) для потенційних покупців - фізичних осіб - громадян України - копія паспорта громадянина України;

2) для іноземних громадян - копія документа, що посвідчує особу;

3) для потенційних покупців - юридичних осіб:

витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань України - для юридичних осіб - резидентів;

документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, - для юридичних осіб - нерезидентів;

інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;

остання річна або квартальна фінансова звітність;

4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску та гарантійного внеску, з рахунка потенційного покупця, відкритого в українському або іноземному банку (крім банків держав, внесених FATF до списку держав, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом), на рахунок оператора електронного майданчика;

                  5) письмова згода потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу.

IV. Додаткова інформація

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного (за вирахуванням плати за участь в електронному аукціоні) та реєстраційного внесків, також переможець аукціону здійснює розрахунок за придбаний об’єкт на казначейські рахунки за такими реквізитами:

в національній валюті:

            Одержувач: Попільнянська селищна рада.

Рахунок: № UA608999980314121905000006743 (для перерахування реєстраційного внеску, плати за участь в електронному аукціоні та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об’єкт малої приватизації – група нежитлових приміщень, загальною площею 871,7 кв.м, які розташовані за адресою: Житомирська обл., Житомирський район, с. Голубʼятин, вул. Першотравнева, 1).

Одержувач: ГУК у Жит.обл/ТГсмт Попільня/31030000

Код ЄДРПОУ або ІПН або паспорт: 37976485

Назва банку: Казначейство України(ел.адм.подат.)

 

            Рахунок:UA608999980314121905000006743 (для перерахування гарантійного внеску (за вирахуванням плати за участь в електронному аукціоні)).

            Одержувач: ГУК у Жит.обл/ТГсмт Попільня/31030000

Код ЄДРПОУ або ІПН або паспорт: 37976485

Назва банку: Казначейство України(ел.адм.подат.)

            Призначення платежу: обов’язково вказати за що та за який об’єкт надійшли кошти.

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2 .

Час і місце проведення огляду об’єкта:

у робочі дні з 9-00 до 16-00 за адресою: Житомирська обл., Житомирський район, с. Голубʼятин, вул. Першотравнева, 1 за попередньою домовленістю з представником організатора аукціону.

Організатор аукціону: Попільнянська селищна рада Житомирського району Житомирської області (код ЄДРПОУ: 04743226).

Адреса: 13501, смт Попільня, вул. Б. Хмельницького, 7.

Контакти аукціонної комісії: +380964416838; контактна особа – головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Коровченко Лілія Миколаївна, електронна адреса: popilnyanska.gromada@gmail.com, адреса веб-сайту: https://popilnyanska-gromada.gov.ua/

 

 

V. Технічні реквізити інформаційного повідомлення

         Дата і номер рішення органу приватизації про затвердження умов продажу об’єкта приватизації: рішення виконавчого комітету Попільнянської селищної ради від 07.06.2023 №74 «Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Попільнянської селищної ради».                           

          Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі:  RAS001-UA-20230530-96504.

Період між:

- аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни - 10 робочих днів від дати оголошення аукціону;

- аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій - 10 робочих днів від дати оголошення аукціону;

- аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій та повторним аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 10 робочих днів з дня оголошення аукціону.

 

 

Мінімальний крок для:

- аукціону з умовами – 22367,65 (двадцять дві тисячі триста шістдесят сім гривень 65 коп.) грн.;

- аукціону зі зниженням стартової ціни – 11183,83 (одинадцять тисяч сто вісімдесят три гривні 83 коп.) грн.;

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 11183,83 (одинадцять тисяч сто вісімдесят три гривні 83 коп.) грн.;

- повторного аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого

подання цінових пропозицій - 11183,83 (одинадцять тисяч сто вісімдесят три гривні 83 коп.) грн.

Місце проведення аукціону: аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор).

Єдине посилання на веб - сторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договірhttps://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2 .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь