Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Про спеціалізовані тренінги «Молодіжна робота, інформована про травму» в рамках програми «Молодіжний працівник»

Дата: 26.07.2023 10:53
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

З метою посилення компетентностей молодіжних працівників і працівниць впроваджувати освітні та просвітницькі заходи в контексті молодіжної роботи, інформованої про травму, Міністерством молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» у партнерстві з проєктом Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ», 08-10 серпня та 05-07 вересня в онлайн-форматі проводитимуться спеціалізовані тренінги «Молодіжна робота, інформована про травму» в рамках програми «Молодіжний працівник».

До участі в заході запрошуються молодіжні працівники віком від 18 років, які працюють безпосередньо з молодими людьми, особи, які поєднують роботу з молоддю з адміністративно організаційною діяльністю у сфері молодіжної політики та пройшли тренінги базового рівня програми «Молодіжний працівник».

За результатами навчання випускники тренінгу отримають знання, уміння, навички та компетентності щодо: організації молодіжної роботи в контексті прав людини з огляду на інформованість про травму; особливостей організації та проведення освітніх та просвітницьких заходів з молодими людьми з урахуванням підходу, інформованого про травму.

У разі виникнення додаткових питань щодо участі у тренінгу просимо звертатися в департамент молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України за номером телефона (044) 287 24 57.

       Реєстрація за посиланням:

на 08-10 серпня 2023 р. https://forms.gle/MhrkfDXKMp3UAYpBA  до 28 липня;

на 05-07 вересня 2023 р. https://forms.gle/3ys7sZfbh6AEaAQU9  до 21 серпня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь