A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Попільнянському Центру надання адміністративних послуг – 4 роки

Дата: 21.08.2023 14:00
Кількість переглядів: 125

Фото без опису19 серпня 2023 року минуло 4 роки, як у Попільнянській громаді відкрився новий Центр надання адміністративних послуг.

Попільнянський ЦНАП був створений в 2019 році у тісній співпраці Попільнянської селищної ради з європейським партнером - Програмою «U-LEAD з Європою». І без перебільшення, це дійсно сучасний, комфортний офіс, з дотриманням всіх вимог безбар’єрності для осіб з особливими потребами та найменших відвідувачів. Саме тут мешканці громади так і сусідніх громад мають можливість максимально зручно, якісно та оперативно отримувати адміністративні послуги різного характеру. Це соціальні послуги, державна реєстрація бізнесу та нерухомості, паспортні послуги, архітектурні, земельні, житлові, видача довідок передбачених законодавством, послуги Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держпродспоживслужби. 19 серпня 2019 року у відділі ЦНАП можна було отримати лише 150 адміністративних послуг, а на сьогодні 214.

 Життя у ЦНАПі Попільнянської селищної ради завжди вирує як у вулику. Тут завжди людно. Колектив – професійний, відповідальний, згуртований. Працівники постійно підвищують власний професійний рівень, швидко адаптуються до законодавчих новел, комунікують з різними органами виконавчої влади. Завжди готові допомогти у вирішенні різних життєвих потреб та не зупиняються на досягнутому. Незабаром громадяни матимуть можливість у Попільнянському ЦНАПі здійснити реєстрацію транспортних засобів та отримати посвідчення водія.

Попільнянський ЦНАП - є одним із прикладів успішної реформи системи надання адміністративних послуг в Україні. Людяність, готовність до змін, вимогливість до себе та до партнерів – це про них, колектив Попільнянського ЦНАПу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь