Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

До уваги платників земельного податку!

Дата: 10.11.2023 15:36
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

У зв'язку з введенням в дію нової нормативної грошової оцінки земельних ділянок з 01.01.2024 та 01.01.2025 в межах населених пунктів на території Попільнянської територіальної громади зміниться розмір плати земельного податку.

Згідно зі статтею 18 Закону України «Про оцінку земель» нормативна грошова оцінка земельних ділянок проводиться відповідно до державних стандартів, норм, правил, а також інших нормативно-правових актів на землях усіх категорій та форм власності, розташованих у межах населених пунктів незалежно від їх цільового призначення, не рідше ніж один раз на 5-7 років.

Рішенням 27 сесії Попільнянської селищної ради 8 скликання від 23.06.2023 № 730 затверджена Технічна документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населених пунктів с. Паволоч, с. Соколів Брід, с. Котлярка, с. Бухалівщина Житомирського району Житомирської області. Нормативна грошова оцінка вводиться в дію з 01.01.2024 року.

Рішенням 34 сесії Попільнянської селищної ради 8 скликання від 27.10.2023 № 843 затверджена Технічна документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населених пунктів с. Миролюбівка, с.Саверці, с. Піски, с. Кам’янка, с. Липки, с. Рудка, с. Парипси, с. Попільня, с. Сокільча  Житомирського району Житомирської області. Нормативна грошова оцінка вводиться в дію з 01.01.2025 року.

Для ознайомлення з технічною документацією з нормативної грошової оцінки земельних ділянок звертатися за адресою: смт Попільня, вул. Б. Хмельницького, 7, каб. 208.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь