Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Про скликання тридцять п’ятої сесії Попільнянської селищної ради

Дата: 22.11.2023 17:28
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Відповідно ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.  10, 11, 21, 22 Регламенту роботи Попільнянської селищної ради VIII скликання, затвердженого рішенням ради від 22.12.2020 № 34 (зі змінами):

1. Скликати тридцять п’яту сесію Попільнянської селищної ради VIII  скликання 06 грудня 2023 року о 10.00 годині у великій залі адмінприміщення.

2. На розгляд Попільнянської селищної ради внести питання

     1) Про затвердження Програми соціальної підтримки учасників бойових дій та осіб, що безпосередньо брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України і членів сімей загиблих на 2023-2025 роки.

         2) Про затвердження Програми підтримки військових частин Збройних сил України та Державної прикордонної служби України, розміщених на території Попільнянської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.

         3) Про затвердження профілактики злочинності у Попільнянській селищній територіальній громаді на 2024-2025 роки.

         4) Про затвердження Програми підвищення стійкості Попільнянської територіальної громади до кризових ситуацій, викликаних припиненням надання чи погіршенням якості важливих для життєдіяльності послуг або припиненням здійснення життєво важливих функцій на 2024-2026 роки.

         5) Про затвердження Програми призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі, на 2024-2027 роки.

         6) Про продовження терміну дії Програми громадського здоров’я населення Попільнянської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки.

         7) Про продовження терміну дії Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2024-2025 роки.

         8) Про продовження терміну дії програми соціальної підтримки  та реабілітації інвалідів по зору на 2024-2025 роки.

       9) Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Попільнянської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки.

         10) Про особливості виконання Програми благоустрою населених пунктів Попільнянської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки.

         11) Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних  будинків (ОСББ) на території Попільнянської селищної ради на 2024-2027 роки.

         12) Про затвердження Програми «Питна вода Попільнянської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки».

        13) Про  затвердження  Програми поводження з безпритульними тваринами на території Попільнянської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки.

       14) Про затвердження Програми підтримки комунального підприємства ремонтно-експлуатаційних послуг Попільнянської селищної ради на 2024 – 2025 роки.

15) Про затвердження Програми підтримки комунальної установи «Трудовий архів» Попільнянської селищної ради на 2024-2025 роки.

         16) Про внесення змін до рішення ради № 825 від 27.10.2023 «Про припинення повноважень у сфері охорони здоров’я».

         17) Про внесення змін до бюджету Попільнянської селищної територіальної громади на 2023 рік.

         18) Про план роботи селищної ради на І півріччя 2024 року.

     19) Про затвердження плану діяльності Попільнянської селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік.

20) Про затвердження технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність.

21) Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в користування на умовах оренди.

      22) Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

           23) Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації земель.

24) Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в користування на умовах оренди.

25) Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність.

26) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі в користування на умовах оренди.

         27) Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості).

          28) Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок з метою продажу права оренди на земельних торгах

29) Про уточнення цільового призначення земельних ділянок.

           30) Про укладання договору суперфіцію.

31) Про укладання договору оренди землі.

32) Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі.

33)  Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.

         3. У ході підготовки до тридцять п’ятої сесії Попільнянської селищної ради восьмого скликання провести засідання постійних комісій згідно графіка.

4. На пленарне засідання ради запросити депутатів Попільнянської селищної ради, Житомирської районної ради, Житомирської обласної ради, старост, начальників відділів селищної ради, керівників окремих підприємств, установ, організацій.

Селищний голова                                                         О.О. Можарівський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь