A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Вітаємо з 80-річчям!

Дата: 04.12.2023 08:29
Кількість переглядів: 115

 Фото без опису

4 грудня 80-річний ювілей відзначає Борис Остапенко – український поет, член Національної спілки письменників України, лауреат премії Національної спілки журналістів України «Золоте перо», Всеукраїнської премії імені Івана Огієнка, обласної премії імені Михайла Клименка.

Борис Остапенко народився у селі Миролюбівка Попільнянського району на Житомирщині. Закінчив філологічний факультет Житомирського педінституту і присвятив себе журналістиці – аж до виходу на заслужений відпочинок працював у Попільнянській районній газеті. Автор збірок поезій “Калинова любов”, “Шагренева трава”, “Світло борозни”, “Уведення до храму”, книжок для дітей “Співучий млин”, “Перший сніг”, збірки мікробаєчок “Шипшинові шипи”, а також документально-публіцистичних видань “Острів Вольності на Унаві” і “Два крила рідного села”.

Публікувався у журналах «Вітчизна», «Дніпро», «Київ», «Україна», «Прапор», колективних збірниках та альманахах, у газеті «Літературна Україна», часописі «Дукля», який видається у Словаччині. Творчість Бориса Остапенка є взірцем поезії про духовне єднання людини і природи, автор закликає берегти неоціненний скарб людства – природу.

Вірші Бориса Остапенка – це перлини сучасної української поезії. Під його пером слова створюють особливу неповторну естетичну ауру.

Від імені Попільнянської громади вітаємо Бориса Васильовича Остапенка зі славним ювілеєм та бажаємо йому міцного здоров’я, успіхів та всіляких гараздів!

Зичимо нових творчих здобутків та плідної праці на ниві українського письменства!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь