A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

До відома громадян!

Дата: 07.12.2023 16:21
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Останнім часом соціальними мережами поширюються твердження про те, що в Попільнянській громаді місцева влада нераціонально використовує бюджетні кошти. Особливий наголос робиться на відсутність допомоги Силам оборони. Такі твердження є, м’яко кажучи, не зовсім справедливими.

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну Попільнянська територіальна громада на постійній основі надає фінансову допомогу Силам оборони, виділяючи гроші з місцевого бюджету.

Впродовж 2022 року на функціонування Добровольчого формування територіальної оборони виділено понад 1мільйон гривень, на потреби різних військових формувань – 1 мільйон 200 тисяч гривень, Державній службі України з надзвичайних ситуацій та поліції – 315 тисяч гривень, на облаштування укриттів – 555 тисяч гривень, на матеріальну допомогу учасникам бойових дій та їх сім’ям – 872 тисячі гривень, на поховання військовослужбовців – 95 тисяч гривень.

В 2023 році на функціонування Добровольчого формування територіальної оборони виділено понад 1мільйон 100 тисяч гривень, на потреби різних військових формувань – 2 мільйони гривень, Державній службі України з надзвичайних ситуацій та поліції – 750 тисяч гривень, на облаштування укриттів – 3 мільйони гривень, на матеріальну допомогу учасникам бойових дій та їх сім’ям – понад 1 мільйон 700 тисяч гривень, на поховання військовослужбовців – 440 тисяч гривень.

Для того, щоб мати можливість надавати допомогу для армії, територіальної оборони та інших силових структур Попільнянською селищною радою було ухвалено ряд Програм.

Крім того, в умовах недостатності фінансування закладів освіти з державного бюджету (оскільки освітня субвенція з державного бюджету в 2023 році не спроможна покрити всі витрати), в 2023 році було дофінансовано освітню галузь з місцевого бюджету на суму понад 15 мільйонів гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь