Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання 36 сесії VIII скликання Попільнянської селищної ради

Дата: 22.12.2023 15:38
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Сьогодні, 22 грудня, в залі засідань селищної ради відбулася тридцять шоста сесія Попільнянської селищної ради під головуванням селищного голови Олега Можарівського.

На початку сесії присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять українців, які загинули у війні росії проти України. Після цього селищний голова надав слово т.в.о. командира Попільнянського добровольчого формування територіальної оборони Володимиру Литвинчуку. Він довів до відома присутніх інформацію про створення на території чотирьох громад мобільно-вогневих груп по виявленню та знищенню ворожих безпілотників, а також озвучив перелік устаткування і амуніції, закуплених для цих груп коштом бюджету Попільнянської громади. Крім того він повідомив про закупку, також коштом бюджету Попільнянської громади, п’яти квадрокоптерів MAVIC 3T для 78 окремого десантно-штурмового полку, в якому служать багато наших земляків. Сьогодні ці квадрокоптери були передані представникам військової частини.

На порядок денний сесійного засідання було  запропоновано 26 питань.

Серед ключових питань було затвердження бюджету на 2024 рік, затвердження Програми заходів національного спротиву  Попільнянської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки, затвердження Програми підтримки  П’ятого відділу Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Житомирської області на 2024-2025 роки.

         Також було затверджено розпорядження Попільнянського селищного голови, які стосувалися допомоги Силам Оборони, ухвалено рішення про встановлення меморіальних дощок в пам’ять воїнів, загиблих на російсько-українській війні, ряд земельних та майнових питань.

В результаті обговорення було ухвалено 26 рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь