A A A K K K
для людей із порушенням зору
Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Про проведення громадського обговорення щодо віднесення селища Відродження до категорії сіл Попільнянської селищної територіальної громади

Дата: 19.04.2024 15:51
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питань адміністративно-територіального устрою щодо віднесення селища Відродження до категорії сіл Попільнянської селищної територіальної громади                                           

Попільнянська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення з питань адміністративно-територіального устрою щодо віднесення селища Відродження до категорії сіл Попільнянської селищної територіальної громади та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення цього питання. Громадське обговорення проводиться Попільнянською селищною радою відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України». Відповідно до п.5 ст.1 Закону України «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України» - село є населеним пунктом із садибною забудовою, загальна численність жителів якого становить менше 5 тисяч.

В Попільнянській селищній територіальній громаді зміни статусу з селища на село потребує селище Відродження Ходорківського старостинського округу.

Свої пропозиції з обґрунтуванням надсилайте на електронну адресу Попільнянської селищної ради

popilnyanska.gromada@gmail.com,

або в письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по-батькові, адреси особи та контактного номеру телефона, яка їх надає на адресу: вул.Богдана Хмельницького, селище Попільня, Житомирський район, Житомирська область, 13501.

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення (до 19 травня 2024 року включно).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь