Попільнянська селищна рада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Попільнянської селищної ради

Дата: 23.07.2024 15:29
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

           На черговому засіданні виконавчого комітету під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віталія Пінчука було розглянуто ряд питань, що стосуються нагальних потреб жителів громади.

Під час засідання ухвалено відповідні рішення, що стосувались забезпечення захисту прав неповнолітніх дітей, благоустрою та комунальної сфери, а також організаційних питань. Прийнято рішення щодо впровадження рекомендацій Державної служби якості освіти щодо організації якісного освітнього процесу в закладах освіти Попільнянської територіальної громади та підготовки закладів освіти Попільнянської територіальної громади до 2024/25 навчального року, а також про надання одноразової  матеріальної щорічної допомоги учасникам бойових дій, військовослужбовцям, які потребують лікування внаслідок пораненняа також громадянам, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Усі питання, винесені на розгляд виконавчого комітету, були обговорені та ухвалені. З рішеннями виконавчого комітету можна буде ознайомитися на офіційному сайті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь